Jag fixade mina naglar

Nu har restriktionerna släppt efter pandemin och jag som älskar att gå på fest har varit på min första på länge. Det var i fredags och innan jag skulle bort på kvällen så gick jag till en salong för att fixa mina naglar. Under hela den här pandemin har jag känt att det inte var någon idé att göra mina naglar men nu är det det, för nu kan jag träffa folk igen och vill gärna synas lite. Det finns en salong nära Enköping och hon som äger denna salong är mycket duktigt på naglar och jag har varit där innan även om det var ett tag sedan. Jag kan inte tänka mig att göra mina naglar på någon annan salong än just denna och tack vare att jag känner mig så nöjd vill jag berätta om detta för er, för jag vet att det är många av mina följare som liksom jag tycker mycket om att förbättra vårt utseende och naglar är en del i det. 

Jag har gått till den här salongen tidigare, även om det är länge sedan. Nu kommer folk att lägga märke till mig när jag träffar dem igen. Innan hände det att jag köpte lösnaglar och klistrade på dem hemma. Det var snyggt en kväll eller två, sedan lossnade dem så det var ingen kvalitet på det. Det är mycket bättre att gå till en professionell salong där de kan det här och då det finns flera olika metoder till att skaffa långa naglar kan en nagelstylist hjälpa dig att välja rätt, för vi är alla olika med olika förutsättningar, önskemål och behov. Så om ni känner att det är dags att göra er lite snyggare än vad ni redan är så kan det vara en bra sak att göra att vända sig till denna salong.