En sallad till lunch

Tjenare alla läsare! Det är fredag mina vänner så upp och hoppa med er, snart är helgen äntligen här. Då vet ni vad det är som gäller, lunchrestaurang och sen lite god chark på kvällen hemma med familjen. Idag tänkte vi på jobbet åka till Växjö för att käka lunch och jag är faktiskt lite småhungrig redan, det blev en tidig middag igår och jag har ingen frukost med mig. Med andra ord kommer jag att vara vrålhungrig vid tolv när det är matdags. Det blir faktiskt det tredje besöket på restaurang den här veckan, men jag tycker inte om att ha med mig matlådor så mycket för det förstör oftast maten. Sen lagar jag mest mat som inte är helt optimal att värma dagen efter, vissa av ingredienserna ska inte ens vara varma och sen är jag väldigt kräsen när det kommer till mat. Eller jag själv skulle inte se mig som kräsen utan mer som en finsmakare, men min fru håller inte riktigt med mig på den fronten. Egentligen tror jag inte att hon klagar så mycket på mina matvanor utan hon uppskattar nog också att gå på restaurang ofta. När jag lagar mat hemma så är det i princip alltid från det italienska eller franska köket, det är där jag får all min inspiration och frågar du mig så är det där de godaste råvarorna finns. Idag blir det nog däremot någon sallad till lunch, det är så himla varmt ute och då är det gött att kunna ta sig en kall maträtt. Jag är lite sugen på en caesarsallad faktiskt och om det finns på menyn så skulle jag tippa på att det blir det. Nu tänkte jag faktiskt runda av lite här och önska er alla en riktigt trevlig helg, ha det fint!