Catering till överraskningsfest i Eksjö

Hej på er alla goa och glada!

Lagom till påsk så ska vi anordna ett stort 60-årskalas för min kära far. Han är alltid den som tar han dom andra och ser till att alla andra har det de behöver, så nu ska vi barn samla ihop till en ordentlig baluns i Eksjö på hans stora dag. Därför har vi också ordnat med catering som ska rodda med all mat och dryck. Det blir lite olika pastasallader, olika grillat och fat med kex och ost. Och sen dessert såklart!

Även om vi är några som hjälps åt med att underhålla och ta hand om gästerna så är det skönt att ha catering och låta någon annan ha ansvar för just den biten. Annars blir det nog lätt att man mest springer runt och serverar och plockar disk och då missar man ju hela festligheten. Vi barn vill ju också vara med och fira och umgås med gästerna. Vi kommer att vara ute vid sommarstugan i Eksjö så det kommer samtidigt att bli en överraskning för han tror bara det är vi i familjen som kommer och ska fira påsk som vi brukar göra där varje år. Men nu blir det alltså ett stort kalas också tillsammans med släkt och vänner och vi har bett alla om att inte avslöja något utan försöka hålla det hemligt enda tills han kliver ur bilen …

Förutom catering med buffé och desserttårtor så har vi även två vänner som brukar göra uppdrag som trubadurer, så det känns lyxigt att ha livemusik. Sedan kommer vi även ha en karaokemaskin efter middagen så det kan nog leda till många skratt. Jag ser fram emot den här kvällen jättemycket och jag hoppas så att det blir så lyckat som vi planerar för. Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag!