Bra med catering

När jag skulle fira min födelsedag så beställde jag catering från en restaurang i Klippan i Skåne. Maten var riktigt god. Jag skulle definitivt rekommendera det till alla. Visserligen tycker jag om att laga mat, men när det kommer många personer till ett kalas är det ju skönt att slippa. Man kan även hyra porslin, mycket bra, så slipper man tänka på att diska efter alla som har ätit. Det var lätt att boka catering och de har flera olika menyalternativ. Även deras restaurang är mycket bra, har ju varit där och käkat många gånger och tack vare att jag visste att deras mat är så bra och välsmakande kändes detta som det rätta alternativet när det kommer till catering. Jag kommer definitivt att välja dem igen.

En kollega berättade att hon hade haft gäster hemma, 25 personer och hon hade lagat all mat själv. Det var mycket stress och till slut var hon tvungen att kalla in ett team av människor från jobbet för att hjälpa henne så att maten skulle bli klar i tid. Hon sa att hon aldrig kommer att laga mat till så många en gång till, utan hon ska beställa catering i så fall, vilket hon gör rätt i.

Min födelsedagsfest var mycket trevlig, jag jag hade många vänner och familjemedlemmar där, Maten var fantastisk och alla tyckte mycket om den. Jag skulle definitivt rekommendera dem till alla som letar efter cateringtjänster i Skåne, eller någon annanstans för den delen. De vet verkligen hur man gör god mat som folk älskar och de har många olika menyalternativ tillgängliga också. Om du planerar ett evenemang så skulle jag verkligen överväga att anlita detta företag för de är definitivt är en av de bästa inom sitt område!

Letar du efter bra cateringtjänster i Skåne? Sök inte längre än till detta fantastiska företag!